Tweede+kennissessie+bigvitaliteit+verbeteren
Nieuws
© LTO Noord Beeldbank

Tweede kennissessie bigvitaliteit verbeteren

De tweede kennissessie van Varkens is achter rug. Drie bijdragen belichten verschillende aspecten van bigvitaliteit. Deelnemers keken live mee naar de presentaties van Arno Joosten (Topigs Norsvin), Martijn Steenaert (Boehringer Ingelheim) en Dick Pannekoek (Trouw Nutrition). Tafelvoorzitter Fleur Bartels (POV) heeft de online kennisdeling in goede banen geleid.

Deelnemers keken live mee naar de presentaties van Arno Joosten (Topigs Norsvin), Martijn Steenaert (Boehringer Ingelheim) en Dick Pannekoek (Trouw Nutrition). Tafelvoorzitter Fleur Bartels (POV) heeft de online kennisdeling in goede banen geleid.

 

Nieuwe sessies op 15 en 30 maart

Op 15 en 30 maart zijn er twee verschillende kennissessies die ingaan op het soepel spenen van biggen. Beide sessies van een uur worden verzorgd in samenwerking met Zoetis en ForFarmers. De eerste gaat over de optimale voorbereiding op spenen. De focus bij de tweede maartsessie gaat in op de gespeende big.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer