Risico+op+vroege+infecties+verkleinen
Partner Zoetis

Risico op vroege infecties verkleinen

Infectie met PRRS bij biggen kan al vroeg ontstaan. Dit door het langzaam afnemen van de maternale bescherming, stress bij het spenen en het samenvoegen van biggen. Elk bedrijf loopt daarmee het risico om besmet te raken. Het is dan ook belangrijk om de biggen al vroeg te beschermen tegen PRRS.

In de video vertelt varkensdierenarts An Vanderzeypen hoe u een vroege besmetting bij biggen kunt voorkomen. Hierin komen de bioveiligheid, een stabiele zeugenstapel en vroeg vaccineren van biggen aan de orde. Wilt u weten hoe u PRRS aanpakt? Bekijk dan deze video over vroege infecties.

Over Zoetis

  Bij Zoetis draait het om de diergezondheid. We maken ons sterk om varkenshouder en dierenarts te voorzien van hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins en...

Lees verder »