Terugblikken+op+eerste+kennissessie
Achtergrond
© Eigen Foto

Terugblikken op eerste kennissessie

De eerste kennissessie van Varkens is achter rug. Drie bijdragen belichten verschillende aspecten van bigvitaliteit. Meer dan 360 mensen keken live mee naar de presentaties van Roos Vogelzang (Topigs Norsvin), Rutger Jansen (Boehringer Ingelheim) en Pim Peters (Trouw Nutrition). Tafelvoorzitter Fleur Bartels (POV) heeft de online kennisdeling in goede banen geleid.

Kijk de kennissessie bigvitaliteit hier terug.

Bigvitaliteit deel 2

Op 23 februari om 16.00 uur vindt weer een kennissessie plaats rondom het thema bigvitaliteit. Drie andere inleiders van partnerbedrijven Topigs Norsvin, Boehringer Ingeheim en Trouw Nutrition belichten weer verschillende aspecten om te komen tot vitalere varkens. Meer informatie over deze kennissessie vindt u bij het programma en aanmelden.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer