LNV%2Dambtenaren%2Dde%2Dboer%2Dop%2Dactie+opgeschort
Nieuws
© Studio Van Assendelft

LNV-ambtenaren-de-boer-op-actie opgeschort

De 1 oktoberactie van Team Agro NL is door de aangescherpte coronamaatregelen uitgesteld. Ruim honderd ambtenaren van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zouden donderdag de boer opgaan. Dat zou gebeuren als snuffelstage en om een goed gesprek aan te gaan met boeren en boerinnen.

De actie heeft volgens Team Agro NL veel positieve reacties opgeleverd. 'Naar aanleiding van de aangescherpte landelijke covid-19 maatregelen en adviezen van het kabinet, hebben we samen met het ministerie helaas besloten de oktoberactie #BoerZoektAmtenaar te verplaatsen.'

Zo'n honderd boeren en tuinders stelden hun bedrijf beschikbaar als gastbedrijf. Ruim honderd LNV-medewerkers hadden zich aangemeld om langs bij boeren, tuinders en vissers te gaan. 'Maar van uitstel komt geen afstel', meldt Team Agro NL. 'Samen gaan we op zoek naar een passend moment voor deze verbindende actie.'

Sectorpromotie

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de handen ineen geslagen voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer