Online+Weekend+van+het+Varken
Nieuws
© Varkens Archief

Online Weekend van het Varken

Het Weekend van het Varken gaat dit jaar online op 12 en 13 september. Voordat het weekend begint, deelt The Pig Story video's waarin Pleun varkensvragen beantwoordt.

Wie de video's goed volgt, kan tijdens het Weekend van het Varken meedoen aan een quiz waarmee diverse prijzen zijn te winnen. Via een livestream worden de juiste antwoorden op de vragen tijdens het Weekend van het Varken bekendgemaakt.

In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om tijdens het Weekend van het Varken grote aantallen bezoekers persoonlijk te ontvangen. Daarom nodigen de deelnemende varkenshouders het geïnteresseerde publiek uit om online een kijkje te komen nemen op de varkensboerderij. Via deze link zijn de diverse zichtstallen terug te vinden.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 2°
  0 %
 • Vrijdag
  13° / 0°
  0 %
Meer weer