Medewerkers+in+het+zonnetje+zetten
Nieuws
© Varkens Archief

Medewerkers in het zonnetje zetten

Zaterdag 15 augustus wordt omgedoopt tot de Dag van de Agrarische Medewerker. Deze waarschijnlijk jaarlijks terugkerende dag is in het leven geroepen door de ambassadeurs van Team Agro NL. Varkenshouders kunnen dan massaal aanhaken op sociale media of gewoon een leuke attentie geven aan hun medewerkers.

Team Agro NL benadrukt dat het voor iedereen vanzelfsprekend is dat de winkels vol liggen met groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen. Toch is het de agrarische sector die met veel handjes en energie dagelijks zorgt voor dat voedsel.

Daarnaast kunnen agrarische bedrijven vaak niet zonder hun medewerkers. In varkenshouderij zijn zij onmisbaar voor het correct uitvoeren van werkzaamheden zoals het verzorgen en behandelen van de varkens of het reinigen en ontsmetten van de stallen.

Soort bedankje

Die tomeloze inzet van medewerkers op de vele agrarische bedrijven is de reden voor Team Agro NL om hen op een speciale dag in het zonnetje te zetten. Het is te zien als een soort bedankje. Dit jaar wordt zaterdag 15 augustus omgedoopt tot de Dag van de Agrarische Medewerker. Via een Team Agro NL-postkaart en het gebruiken van de hashtag #Dagvandeagrarischemedewerker op Facebook, Twitter en Instagram kunnen boeren en tuinders hun eigen invulling aan de dag geven.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  22° / 16°
  20 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  20 %
 • Zondag
  23° / 13°
  25 %
Meer weer