Bleker+hart+onder+de+riem+gestoken
Nieuws
©

Bleker hart onder de riem gestoken

De voorzitter van Vee&Logistiek Nederland (V&LN), Henk Bleker, heeft volgens Jan Vernooij een engeltje op zijn schouder. De voorzitter van de sectorcommissie Varkens- en biggenhandel en exporteurs van V&LN meldde vrijdag in Stegeren over Bleker zijn gezondheidsprobleem. Vernooij riep collega’s op hun handtekening te plaatsen en Henk met een wenskaart een hart onder de riem te steken.

Een delegatie van varkenstransporteurs en -handelaren was 2 augustus present bij het hippisch evenement CSI Ommen in Stegeren. Zij bezochten de speciale bijeenkomst over de route van de varkenshouderij naar 2025.
Jan Vernooij deed daar voorafgaand aan de presentaties van Addy van Rooi van Van Rooi Group en Rutger Jansen van Boehringer Ingelheim die bijzondere gezondheidsmededeling. Hij vertelde dat V&LN-voorzitter Henk Bleker een engeltje op zijn schouder heeft. Begin juli werd hij getroffen door een gescheurde aneurysma. Dankzij adequaat handelen belandde hij snel op de operatietafel. Wonder boven wonder heeft de voormalig LNV-staatsecretaris gered.
Het was volgens Vernooij een tijdje spannend en daarom is er geen ruchtbaarheid aan gegeven. “Maar nu gaat het gelukkig heel goed met hem en werkt Henk volop aan zijn herstel. Via een kaart met jullie handtekening willen wij hem sterkte en beterschap wensen.’ Onder meer Jan Schuttert (van Handelshuis Schuttert en medeorganisator van CSI Ommen) en Addy van Rooi zetten hun krabbel in bijzijn van Vernooij.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer