Stageplek+en+kletspot+voor+sector%2Dpr
Nieuws
©

Stageplek en kletspot voor sector-pr

De sector-pr voor de varkenshouderij staat volgens de POV goed op de rit. Talrijke activiteiten staan op de agenda en het borrelt van de plannen. Een creatieve stagiair(e) is welkom om er extra vaart in te brengen en er meer body en kleur aan te geven.

Zo heeft de sector pr-kerngroep van de POV een plan uitgewerkt om het bezoek van schoolklassen aan varkensbedrijven te stimuleren. Varkenshouders met een keurmerk van Boerderijeducatie Nederland, zoals Klasseboeren, kunnen via de POV een vergoeding krijgen. Er wordt gewerkt aan het samenstellen van een lespakket voor schoolkinderen. Ook de contacten met de (landelijke) media worden geïntensiveerd en zal het Weekend van het Varken in 2020 weer breed worden opgepakt.
De eerste nieuwe pr-materialen zijn gereed. Zo ontwikkelde Boerderijeducatie Nederland een sectorspecifieke ‘kletspot’. Deze met varkensfeiten gevulde pot is met name geschikt voor het overdragen van varkenskennis op leerlingen van basisscholen. Dat ‘ervaren van varkens’ gebeurt op een leuke manier en zet leerlingen ook aan tot nadenken.
Maar er zijn volgens de POV meer materialen nodig en ook moet de website worden opgepoetst. Daarom is de POV op zoek naar een aanpakker, een stagiair(e) die graag met communicatie en pr bezig is. Deze creatieveling en aanpakker (vrouw/man) kan rekenen op deskundige begeleiding. Meer info stuur mail naar info@pov.nl.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
Meer weer