BBQ+Star+is+ultieme+smaakbeleving
Nieuws
©

BBQ Star is ultieme smaakbeleving

Een van de eerste activiteiten in het Vion Meat Master Center is een persbijeenkomst rond de introductie van een nieuw barbecue-assortiment.  Op 2 mei verzamelde zich een select gezelschap in de speciale belevingsruimte bij het hoofdkantoor in Boxtel. Daar vond de aftrap plaats van het onder de naam BBQ Star in de markt zetten van een reeks kwaliteitsproducten voor de barbecue.

Het nieuwe assortiment rund- en varkensvleesproducten blinkt volgens Vion uit op beleving. Voor het merk BBQ Star is samengewerkt met dé Nederlandse barbecuegoeroe Jord Althuizen. Elk van de zeven vleessoorten van BBQ Star is zorgvuldig geselecteerd en door de barbecue-autoriteit voorzien van een zogenaamde rub: oftewel een smaakvol kruidenmengsel.
Vion presenteerde op 11 april het Vion Meat Master Center. In die ruimte staat het creëren van beleving met vlees centraal (zien, ruiken en proeven). Op een interactieve manier is kennis te maken met Vion’s nieuwe vleesconcepten en vraaggestuurde ketens.

Meat Master Center


Het Vion Meat Master Center is uitgerust met een kookeiland, waar op diverse manieren de bereiding van Vion’s concepten en producten kunnen worden gedemonstreerd. In een verwarmde buitenruimte staat een grote barbecue. Maiko van der Meer, Chief Commercial Officer bij de Pork-divisie van Vion: “Proeven is een onmiskenbaar onderdeel van de beleving die we als foodbedrijf willen bieden. Er is ruimte voor demonstraties van onze master butchers en culinaire hoogstandjes van koks en grillmasters en -chefs met onze nieuwe vleesconcepten.”

Vakmanschap vleesketen


Het verhaal over de vleesketen neemt ook een belangrijke plek in bij het experience center. Er wordt getoond hoe Vion samenwerkt en welke eindproducten er gemaakt worden. Vion laat de kennis van vlees zien en hoe een vraaggestuurde, duurzame keten werkt waarbij elke ketenpartner beschikt over zijn eigen expertise. Dat vakmanschap wordt prominent getoond.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer