Extra+eisen+vertaald+in+nieuw+voer
Achtergrond
©

Extra eisen vertaald in nieuw voer

De afgelopen jaren is de genetische aanleg van de varkens flink veranderd. De spekdikte is met bijna 20 procent gedaald en de spierdikte met 12 procent gestegen. Een goede gezondheid, hoger dierenwelzijn en meer arbeidsgemak zijn steeds belangrijker geworden. Volgens ForFarmers zijn dat de basisingrediënten om voor het ontwikkelen van ULTRA vleesvarkensvoeders.

De vernieuwde voersamenstelling is uitgebreid getest bij in totaal 50.000 vleesvarkens op 50 varkensbedrijven in Noordwest-Europa, waarvan 25 bedrijven in Nederland. Lees hier het expertverhaal: 'Voldoen aan veel eisen.'

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer