Y%2DD%2DFix+beschermt+als+zeugenmelk
Achtergrond
©

Y-D-Fix beschermt als zeugenmelk

Een speendip is vaak aanjager voor het gebruik van antibiotica. Om de biggezondheid via de darmen te ondersteunen ontwikkelde Dopharma het gepatenteerde Y-D-Fix. Het smakelijke supplement rijk aan vetten en speciale vetzuren biedt natuurlijke bescherming vergelijkbaar met die van zeugenmelk. Biggendarmen doorstaan de stressrijke periode van spenen glansrijk.

Lees over het waarom en hoe een farmaceut zich begeeft op het pad van supplementen. Y-D-Fix bekleedt volgens Dopharma een bijzondere positie binnen het huidige assortiment aan supplementen en aanvullende biggenvoeders. Lees het artikel: 'Vetgeheim beschermt'.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Partners

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer