E%C3%A9n+online+platform+voor+totale+rantsoen
Nieuws
©

Eén online platform voor totale rantsoen

Voor zowel volledig mengvoer als co-producten is er vanaf 20 februari één online platform voor varkenshouders. MijnVoer.nl en Cheapfeed.com gaan samen onder de naam MijnVoer.nl. Varkenshouders kunnen hier hun voer (laten) samenstellen, bij meerdere aanbieders prijzen opvragen en direct bestellen.

Op MijnVoer.nl kunnen varkenshouders, voerspecialisten en mengvoerfabrikanten elkaar treffen. De varkenshouder kan er terecht met zijn eigen voersamenstelling of zijn voer laten samenstellen door de onafhankelijke voerspecialist.
Door de krachtenbundeling met Cheapfeed.com – een online platform, opgezet door de Duynie Group – kan de varkenshouder op MijnVoer.nl nu ook terecht voor co-producten, enkelvoudige grondstoffen en eventueel ruwvoer.

Rendementsverbetering


De varkenshouder kan dus op een plek alles rondom zijn voer regelen. Hij kan online de prijzen opvragen van de mengvoeders, co-producten en enkelvoudige grondstoffen en ze daarna direct bestellen. Volgens Pieter Snoeijen, oprichter van MijnVoer.nl, zal dit tot een verdere rendementsverbetering van de varkenshouder, de onafhankelijk voerspecialist en voerleverancier bijdragen. Het past daarnaast goed in de doelstelling om meer circulair te gaan werken door een optimale benutting van co-producten, enkelvoudige grondstoffen en mengvoer.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer