250+euro+te+verdelen
Nieuws
©

250 euro te verdelen

Varkenshouders die vijf minuten tijd willen investeren in een vragenlijst maken kans op 50 euro. Wageningen Economic Research houdt een online onderzoek dat moet bijdragen aan de betere beheersing van dierziektes bij varkens. Onder de deelnemers aan het onderzoek worden vijf waardebonnen van 50 euro verloot.

Een betere beheersing van dierziektes kan problemen met de varkens verminderen, de consument beschermen en de maatschappelijke acceptatie van de varkenshouderij vergroten. Wageningen Economic Research, onderdeel van Wageningen University en Research, voert daarom een online onderzoek uit naar de beheersing van dierziektes in de varkenshouderij. Het invullen van de korte vragenlijst kost niet veel meer dan vijf minuten tijd.

Beter aansluiten op behoefte


Door antwoorden die de vragenlijst oplevert moeten bijdragen aan het vinden van oplossingen voor de beheersing van dierziektes, die beter aansluiten bij de behoefte van varkenshouders. De gegevens worden anoniem verwerkt en alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer