1%2C2+miljoen+op+naam+Topigs%2Dleden
Nieuws
©

1,2 miljoen op naam Topigs-leden

De goede resultaten die Topigs Norsvin in 2017 boekte, komen ook ten goede aan de leden van Coöperatie Topigs. Ze krijgen over 2017 drie keer zoveel vermogen op naam dan in 2016. Over 2017 zal er 1,2 miljoen euro worden verdeeld op basis van de afnamen door de leden.

Op de druk bezochte jaarbijeenkomst op maandag 28 mei in Burgers’ Zoo, gaf voorzitter John Lorist een korte toelichting op de financiële cijfers. ”De omzet is met 20 miljoen gestegen naar 139 miljoen euro. Het operationele bedrijfsresultaat was vorig jaar 9,4 miljoen. Dat is de beste prestatie van onze organisatie zolang ik er bij betrokken ben.”

Voor innovatie
Het vermogen dat binnenkort op naam wordt gesteld, wordt niet uitgekeerd. Het blijft beschikbaar voor innovatie en ontwikkeling. Het R&D budget van Topigs Norsvin komt voor 2018 uit op 21 miljoen euro. Dat is hoger dan ooit en 2 miljoen euro meer dan vorig jaar.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer