POV%2Dvarkenshouders+ontmoeten+Schouten
Nieuws
©

POV-varkenshouders ontmoeten Schouten

De leden van de POV kunnen vanavond (18 december) live kennismaken met de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Carola Schouten. Zaterdag stuurde het bestuur van de Producenten Organisatie Varkenshouderij de leden een speciale nieuwsbrief met daarin de uitnodiging voor die ontmoeting.
Minister Schouten zal ingaan op de maatschappelijke ontwikkelingen evenals de mestfraude in relatie tot de varkenssector.

Afgelopen week meldde branchevereniging voor loonwerkers en mestdistributiebedrijven Cumela Nederland dat ze  samen met LTO Nederland, TLN (transportsector), de POV en Rabobank de laatste hand hebben gelegd aan het opstellen van het sectoraal plan van aanpak van mestfraude.

Deze interessante bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 21.00 uur in Zalencentrum De Bongerd in Heteren. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer