Asbestpot+al+weer+leeg
Nieuws
©

Asbestpot al weer leeg

Het extra budget dat het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op 3 november beschikbaar stelde voor de Subsidieregeling verwijderen Asbestdaken is al weer op. RVO meldt op 8 november dat het totale budget van 26,2 miljoen euro voor 2017 is bereikt. Nieuwe aanvragen komen dus ten laste van het budget van 2018.

Aanvragen die nu worden ingediend, neemt RVO.nl per 1 januari 2018 weer in behandeling. Dit gebeurt zodra er nieuw budget beschikbaar is. Voorwaarde blijft dat een subsidieaanvraag moet zijn ingediend binnen zes maanden nadat het asbestdak is verwijderd.

In totaal hebben 8.000 particulieren, bedrijven, non-profit- en overheidsinstellingen in 2017 subsidie aangevraagd voor het verwijderen van asbestdaken. Met het budget van 26,2 miljoen euro is ruim 5,8 miljoen vierkante meter asbestdak gesaneeerd.

Zie ook Subsidiepot asbest 2017 leeg.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer