Voucherregeling+lege+Brabantse+stallen+geopend
Nieuws
©

Voucherregeling lege Brabantse stallen geopend

Voor de eerste openstelling van de voucherregeling stelt de provincie Noord-Brabant 300.000 euro beschikbaar. Met de voucherregeling krijgen eigenaren van lege stallen de mogelijkheid om beroep te doen op deskundigen. Deze zorgen voor ondersteuning en begeleiding om een besluit te nemen: slopen of herbestemmen op een wijze die de omgevingskwaliteit van het gebied versterkt.

Vanaf 2 oktober tot en met 9 januari 2018 kan een voucher worden aangevraagd. Het bedrag ervan is maximaal 4.000 euro en geeft de mogelijkheid tot begeleiding en advisering in drie fasen: 1) een oriëntatiegesprek (745 euro), 2) verkenning, analyse en ontwikkeling (1395 euro) en 3) een startbijdrage voor de uitwerking van nieuwe plannen (1860 euro). In deel 2 en 3 moet de eigenaar zelf een bijdrage leveren van respectievelijk 25 en 50 procent.

Stimulus voert de voucherregeling voor de provincie uit. De vouchers worden verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer