Voor+zeven+regio%E2%80%99s+werft+de+POV+bestuurders
Nieuws
©

Voor zeven regio’s werft de POV bestuurders

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) zoekt voor de zeven regio’s nieuwe bestuurders. Voor 1 september kunnen geïnteresseerden reageren op de vacatures voor bestuursleden, voorzitters, vervangend voorzitters, secretarissen en penningmeesters. Regiobestuurders zorgen ervoor dat de leden van de POV gezamenlijk een vuist kunnen maken voor een krachtige en vitale varkenssector. Zij luisteren en handelen proactief en vertalen signalen van en naar de leden in de regiobesturen.

De POV is opgesplitst in de zeven regio’s Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Overijssel, Gelderland, West (Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Holland), Zuid-West (West-Brabant en Zeeland), Zuid-Oost (Brabant-Oost) en Limburg. POV laat de leden deze week weten in welke regio zij zijn ingedeeld.

Een regio behartigt de collectieve belangen van haar leden in het werkgebied. Elke regio krijgt een eigen bestuur en regionale overlegvergaderingen. POV-leden kunnen deelnemen aan de regionale overlegvergaderingen.

Meer details klik hier.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer