Premium+biggenvoer+geoptimaliseerd+voor+automatische+voersystemen+in+de+kraamstal
Nieuws
©

Premium biggenvoer geoptimaliseerd voor automatische voersystemen in de kraamstal

Steeds meer zeugenhouders maken gebruik van een voersysteem om in de kraamstal automatisch bij te voeren. De Heus heeft daarom de loopeigenschappen van haar Romelko premium Nurse meel geoptimaliseerd.

Automatisch voeren
Automatische voersystemen, zoals Nutrix+, hebben veel voordelen; ze vergen minder arbeid, de biggen groeien beter, de tomen zijn uniformer etc. Maar om optimaal van de voordelen te profiteren is het noodzakelijk dat het juiste voer gebruikt wordt.

Betere loopeigenschappen
Het nieuwe voer ‘Romelko Nurse meel voerautomaat’ heeft goede loopeigenschappen en zorgt voor een optimaal transport uit de voorraadbunker.

Optimale pap
De oplosbaarheid van de Romelko biggenvoeders in water is optimaal. Het voer klontert niet en zakt bijna niet uit in de voerbakjes, waardoor de biggen de voeders goed opnemen en de juiste hoeveelheid nutriënten binnen krijgen.

Snel overschakelen
Met Romelko biggenvoer worden de biggen gestimuleerd snel en goed voer op te nemen. Dit zorgt niet alleen voor uniformere en zwaardere biggen, maar zorgt er ook voor dat ze voor het spenen al kunnen overschakelen naar speenvoeders. Ze zijn dan optimaal voorbereid voor de voeropname na het spenen, zodat ze makkelijker opgefokt kunnen worden tot gezonde kwaliteitsbiggen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer