Tien+varkenshouders+AH+Buitendag
Nieuws
©

Tien varkenshouders AH Buitendag

Op Tweede Paasdag 17 april organiseert Albert Heijn de Buitendag. Tijdens die dag kunnen de consumenten kennis maken met de leveranciers van de producten. Dit jaar nemen tien varkenshouders verspreid over heel Nederland deel aan de AH Buitendag.

De deelname aan de AH Buitendag door varkenshouders is de afgelopen jaren aardig gegroeid. In 2012 waren er nog geen varkenshouders die deelnamen, terwijl die belangstelling er vanuit de varkenshouders wel was.

In de herfst van 2014 draaiden voor het eerst varkenshouders mee in de open dagen georganiseerd door Albert Heijn. Dat gebeurde mede op initiatief van varkenshouders Jaap en Jan Kreuger uit Woerden. Dit jaar zijn er dan al tien deelnemende varkenshouders, waaronder drie biologische bedrijven. Het zijn vooral zeugenbedrijven en gesloten bedrijven die meedoen en daarnaast één vleesvarkenshouder. Dat is het bedrijf van Robert Coenders uit Lottum.

Nieuw dit jaar is de ‘Toer de Boer’ in Brabant en Utrecht. Bij deze toer fietsen klanten samen met werknemers van de winkels in de buurt langs de deelnemende boeren en telers.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer