Maaskant+directeur+Voergroep+Zuid
Nieuws
©

Maaskant directeur Voergroep Zuid

Met ingang van 1 januari 2017 is Wim Maaskant de algemeen directeur van Voergroep Zuid. De in de mengvoerwereld zeer ervaren Maaskant moet er voor zorgen dat Voergroep Zuid zich kan ontwikkelen tot een sterke zuidelijke voercoöperatie.

Met Maaskant haalt Voergroep Zuid 35 jaar ervaring in de mengvoerbranche binnen. Maaskant is onder andere algemeen directeur geweest bij Cehave Landbouwbelang en Agrifirm Feed. Het persbericht van Voergroep Zuid meldt dat Maaskant heel enthousiast is over de mogelijkheden die Voergroep Zuid heeft. “Dit bedrijf zit in het hart van de Nederlandse veehouderij. Juist in deze regio zie ik veel sterke, snel groeiende veehouderijbedrijven. Goede ondernemers die klaar zijn voor de toekomst. Met goed gevulde fabrieken en een platte organisatie kunnen wij samen met deze ondernemers het verschil maken. Daar wil ik graag mijn kennis en ervaring voor inzetten. Ik heb erg veel zin om in januari samen met het team van Voergroep Zuid aan de slag te gaan.”

Tegelijk met het aantreden van Maaskant zijn er ook enkele wijzigingen bij de Raad van Commissarissen. Zoals bij de fusie in 2015 afgesproken slankt die Raad af. Voorzitter Jos Mans wordt opgevolgd door de huidige vicevoorzitter Geert van Bussel. Leden Kees Intven en Bart Smolders nemen afscheid.

Het afgelopen jaar heeft Voergroep Zuid enkele wisselingen gekend in de directie. Dit heeft geen nadelige gevolgen voor de omzetontwikkeling van het bedrijf gehad. De omzet van mengvoer (zonder grondstoffen) zal dit jaar juist met ruim twee procent groeien.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer