Gouden+jubileum+en+Koninklijk+lintje+op+Eurotier
Nieuws
©

Gouden jubileum en Koninklijk lintje op Eurotier

Martien Schippers was ook van de partij bij Eurotier 2016 in Hannover. De tot Officier in de Orde van Oranje Nassau benoemde grondlegger van MS Schippers heeft als verdienste onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van de veehouderij. Op de Duitse beursvloer vierde hij samen met zijn zoons Harrie, Guus en Mark en andere familieleden het 50-jarige bestaan van het familiebedrijf. Hun 50 jaar ‘Passion for Farming’ delen ze op de mondiaal toonaangevende vakbeurs met boeren, klanten en zakenrelaties van over de hele wereld.

Maar naast de festiviteiten gaat het doen van zaken op de beursvloer gewoon door. Harrie, Guus en Mark zijn trots en genieten met volle teugen van de grote toeloop.

Na de sluitingstijd van de beurs om 18.00 uur, drie dagen op een rij,  lijkt de Schippers-stand een soort magneet. Uit alle hoeken van de enorme hallen komen mensen aanzetten om binnen de afscheiding van de Schippers-stand te komen. Het feest gaat dan pas echt beginnen. Vanaf een verhoogd podium worden meezingers live ten gehore gebracht. Gezellig onder het genot van een hapje en drankje wordt het gouden jubileum gevierd.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer