Wageningen+prominenter+op+de+kaart
Nieuws
©

Wageningen prominenter op de kaart

Wageningen UR en onderzoeksinstituten worden voortaan onder één merknaam ‘Wageningen University & Research’ gecommuniceerd. De naam Wageningen wordt prominenter naar voren geschoven. Mondiaal staat Wageningen in de wetenschappelijk wereld goed aangeschreven. Als één krachtige organisatie is Wageningen een combinatie van een universiteit en marktgerichte researchinstituten, die zowel in Nederland als internationaal uniek is.

Die mondiale profilering heeft gevolgen voor de naamgeving van verschillende onderzoeksinstituten. Alterra heet sinds september 2016 Wageningen Environmental Research. Het LEI is omgedoopt tot Wageningen Economic Research en het Central Veterinary Institute (CVI) tot Wageningen Bioveterinary Research. Livestock Research, waar onder meer Varkens Innovatie Centrum Sterksel onder valt, gaat Wageningen Livestock Research heten.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer