Van+Dam+mikt+op+regeringsdeelname+PvdA
Nieuws
©

Van Dam mikt op regeringsdeelname PvdA

Staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam, geeft aan zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen voor de verkiezingen in 2017.  Hij wil geen Tweede Kamerlid meer worden. Het is volgens Van Dam tijd om het stokje door te geven. Hij was van 2003 tot 2015 lid van de Tweede Kamer en sinds 3 november 2015 EZ-staatssecretaris.

Door Van Dam zijn besluit zal zijn naam niet opgenomen worden op de op te stellen kandidatenlijst van het PvdA. Wel hoopt hij dat de PvdA een gunstige verkiezingsscore neerzet en gaat meeregeren. Dan zou Van Dam heel graag weer deel willen uit maken van een nieuw Kabinet vanuit de PvdA. Hij zou heel graag doorgaan met hetgeen hij nu doet.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  22° / 10°
  70 %
 • Maandag
  18° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  20 %
Meer weer