Innovatie%2D+en+kenniscentrum+langs+de+A67
Nieuws
©

Innovatie- en kenniscentrum langs de A67

MS Schippers uit Bladel gaat nieuwbouw plegen op het Kempisch Bedrijvenpark. Het bedrijf kocht ruim 40.000 vierkante meter aan op het bedrijventerrein langs de A67.

MS Schippers uit Bladel gaat nieuwbouw plegen op het Kempisch Bedrijvenpark. Het bedrijf kocht ruim 40.000 vierkante meter aan op het bedrijventerrein langs de A67. Schippers wil er naast een nieuw hoofdkantoor en fabriek voor de productie van oormerken met distributiecentrum, ook een kennis- en innovatiecentrum voor de veehouderij bouwen. Ook zal ruimte vrijgehouden worden voor start-ups: Ondernemende kenniswerkers die voor en samen met Schippers nieuwe toepassingen voor de veehouderij ontwikkelen.

MS Schippers is een totaalleverancier voor de veehouderij en profileert zich steeds sterker als partner in het terugdringen van antibiotica in de veehouderij. De jaaromzet is 80 miljoen euro.

Mark Schippers geeft aan door de concentratie van hun activiteiten beter in te kunnen spelen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Innovatie is volgens hem steeds belangrijker om een antwoord te bieden op de vragen van hun klanten. Het innovatie- en kenniscentrum speelt straks een belangrijke rol. Het Kempisch Bedrijvenpark is een perfecte uitvalsbasis voor onze Europese markt”.

De aanvraag voor een omgevingsvergunning wordt binnenkort ingediend en de start van de bouw is voorzien in het tweede kwartaal van 2017.

Lees meer op Kempisch Bedrijvenpark.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  19° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  20° / 14°
  75 %
Meer weer