Kennisaanbod via één kanaal

Stichting KPV, VarkensNET en Varkens.nl bundelen de krachten. Vanaf komend najaar kunnen varkenshouders via Varkens.nl een centraal aanbod vinden van kennissessies. Dat maken de partijen bekend tijdens de Open Innovatie Dagen die  op 19 en 20 juni plaatsvinden op VIC Sterksel.

De partijen bundelen het huidige aanbod en presenteren dat vanaf het najaar via Varkens.nl. De bedoeling is dat varkenshouders, bedrijfsleiders en medewerkers op die manier op één plek kunnen terecht kunnen voor kennis en verdieping.

Tijdens de Open Innovatiedagen kunnen bezoekers in de stand van Varkens.nl aangeven wat zij vinden van het huidige aanbod in kennissessies en waaraan nog behoefte is. Op basis daarvan zal het aanbod verder ingericht worden.

De Stichting Kwalitatief Personeel in de Varkenshouderij is opgericht door varkenshouders en richt zich op het borgen van goed werkgeverschap in de breedste zin van het woord. Daartoe biedt de stichting sinds een aantal jaren kennissessies aan voor ondernemers en medewerkers in de varkenshouderij.

VarkensNET is sinds 5 jaar actief in het organiseren van interactieve leerbijeenkomsten voor de varkenshouderij.

Varkens.nl is uitgegroeid tot een onafhankelijk platform voor de varkenshouderij, met een gedrukt en digitaal magazine, website en nieuwsbrieven. In het najaar opent in Oirschot een nieuw opleidingscentrum voor de varkenshouderij.

De partijen hopen met de samenwerking een efficiëntie- en kwaliteitsslag te maken in het aanbieden van kennis. Voor en door boeren is het motto.
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer