Werken en vakantie vieren

De vakantieperiode is al aangebroken of staat voor de deur. Mensen die werkzaam zijn in de varkenshouderij nemen in deze periode ook vaak even gas terug. Varkens ging daarom op zoek naar drie meningen over deze actuele kwestie. Normaal gesproken publiceert Varkens de Stelling in printvorm: maar deze keer gebeurt het online.

Varkenshouder Stephan Rientjes in Raalte, managementadviseur Albert Voet in Zeeland en accountmanager bij Fransen Gerrits in Erp, Hans Couwenberg kregen een stelling voorgelegd. Zij reageren op: ‘Werken in de varkenssector en drie weken vakantie gaan prima samen’.
De eerste reactie van varkenshouder Rientjes: “Misschien zou het wel moeten kunnen, maar ik ben te gedreven om zo’n lange aaneengesloten periode ertussenuit te gaan.”

Couwenberg zegt: “Wij regelen het zo dat er altijd voldoende bezetting is op de verschillende afdelingen zoals nutritie en commercie en in het brijteam De voerproductie en een goed product in de silo krijgen bij klanten, moet gewoon doorgaan.”
Vanuit zijn expertise betoogt Voet: “Sterker nog het moet mogelijk zijn vanuit managementperspectief. Dit is een kwestie van goed organiseren. Drie weken vakantie vieren is zo gek nog niet.” 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer