Ingrid Jansen gaat NVV-kar trekken

De leden van de NVV hebben op 19 mei unaniem ingestemd met het voorstel om Ingrid Jansen aan te wijzen als hun nieuwe voorzitter. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering in Heteren waar zij als enige kandidaat werd gepresenteerd. 

Jansen gaat zich de komende maanden inwerken en samen met bestuur en leden de toekomstvisie van de NVV opstellen. Tijdens het vieren van het 20-jarige bestaan van de NVV zal Ingrid haar vuurdoop beleven voor de vakbondsleden.Dan presenteert zij die toekomstvisie publiekelijk. 

Lees meer: Ingrid Jansen beoogd frontvrouw NVV

en Tijdperk Ingrid breekt aan voor NVV

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  24° / 12°
  10 %
Meer weer