Jaarbijeenkomst Pigture Group

De consument verandert, de varkenshouderij ook! De wensen van de consument en hoe je daar als varkenshouder op in kunt spelen staan tijdens de jaarbijeenkomst van de Pigture Group centraal.

De West-Europese consument van varkensvlees verandert sterk, dit blijkt wel uit recent onderzoek van Wageningen Universiteit. De consument verlangt op korte termijn dat het vlees duurzaam wordt geproduceerd.

De laatste jaren zijn al grote stappen gezet op gebied van dierenwelzijn, milieu en andere aspecten van duurzaamheid. De Nederlandse varkenshouderij kan hierdoor uitgroeien tot een essentieel onderdeel van een duurzame varkensvleesproductie.

Gastspreker Gé Backus van LEI Consument en Gedrag gaat uitvoerig in op de laatste inzichten op gebied van consumentengedrag en hoe de varkensvleesketen hier op in kan spelen. Daarnaast komen Martin Bijl, algemeen directeur van Pigture Group en John Lorist, voorzitter van Coöperatie Pigture Group aan het woord.

Na afloop is er de mogelijkheid van gedachten te wisselen, tijdens het door Pigture Group aangeboden buffet.

Praktische informatie:
Datum: 6 juni
Locatie: De Reehorst, Bennekomseweg 24, Ede (www.reehorst.nl)
Ontvangst: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur.
Aanmelden: tot 1 juni via jaarbijeenkomst@Pigture.com. Vermeld daarbij naam, adres, woonplaats en het aantal personen waarmee u wilt komen.
 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    13° / 11°
    80 %
  • Zaterdag
    17° / 6°
    20 %
  • Zondag
    18° / 10°
    65 %
Meer weer