Rol+hokverrijking+bij+behoud+krulstaart
Nieuws
© Studio Van Assendelft

Rol hokverrijking bij behoud krulstaart

Voor het behoud van de krulstaart van varkens is hokverrijking een van de essentiële dagelijkse onderdelen. Tijdens het vierde webinar van 'Verdien samen die krul' staan hokverrijking en management centraal.

Tijdens het webinar van de Coalitie Vitale Varkenshouderij gaan praktijkonderzoekers en varkenshouders met ervaring onder andere in op welke hokverrijking van belang is en wanneer. En bijvoorbeeld of het uitmaakt waar de hokverrijking in het hok hangt of ligt.

Verder gaan varkenshouders en praktijkonderzoekers in op de rol van goed management, want zonder goed management hebben hokverrijking en alle andere factoren die ervoor moeten zorgen dat de krulstaart behouden blijft, geen zin. Maar wat is goed management dan?

Al deze thema's komen aan bod in het webinar op maandag 20 november om 20 uur. Na aanmelden is het ook mogelijk om het webinar later nog eens terug te kijken.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Blogs

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  17° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  18° / 11°
  50 %
Meer weer