Gosschalk+onderhandelt+met+andere+partij+dan+VanDrie+Group
Nieuws
© Pixabay

Gosschalk onderhandelt met andere partij dan VanDrie Group

Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. in het Gelderse Epe onderhandelt met een andere partij dan de VanDrie Group om de continuïteit van het bedrijf te borgen. Deze partij wil de benodigde financiering verzorgen die hiervoor nodig is.

Gosschalk is in een 'zeer vergevorderd' stadium van onderhandeling met een nieuwe partij, laat de slachterij weten in een verklaring. De onderneming hoopt binnenkort meer duidelijkheid te kunnen verstrekken.

Eind januari tekenden Gosschalk en de VanDrie Group nog een intentieverklaring. Als gevolg van een recent faillissement van een grote Deense afnemer van Gosschalk ontstond bij de exportslachterij een acuut liquiditeitsprobleem. De VanDrie Group wilde niet met financiële middelen over de brug komen om dit probleem op te lossen.


Gosschalk heeft hierop de stap gezet om de intentieverklaring op te zeggen en is in onderhandeling gegaan met een andere partij.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  12° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  17° / 4°
  70 %
Meer weer