Dutch+Poultry+Expo+en+Dutch+Pork+Expo+tegelijk+in+Den+Bosch
Nieuws
© Easyfairs

Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo tegelijk in Den Bosch

Beursorganisator Easyfairs heeft besloten de twee vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo op 14 en 15 februari 2023 tegelijk te houden in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor de Dutch Poultry Expo betekent dit een verhuizing vanuit het Overijsselse Hardenberg.

'De huidige omstandigheden zoals de snelheid van krimp en de doelen van de overheid hebben wij in 2018 niet kunnen voorzien. Om het enige kwalitatieve platform te kunnen blijven voor de intensieve sectoren, zijn wij in gesprek gegaan met exposanten, bezoekers en de raad van advies. Tijdens deze gesprekken is er gekeken naar welke trends er worden waargenomen en op welke manier wij kunnen waarborgen dat de beursconcepten aangesloten blijven bij de behoefte in de sectoren', zegt Lucas van't Hof, chef Landbouw van Easyfairs.

Daarom is besloten om in 2023 Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo volgend jaar gelijktijdig te laten plaatsvinden op 14 en 15 februari in Brabanthallen in Den Bosch. Beide vakbeurzen houden hun eigen gezicht en eigen concept.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om door beide vakbeurzen te lopen. De beursplattegrond wordt ingericht met sectorspecifieke gebieden en sectoroverschrijdende gebieden, waardoor het voor exposanten die beide sectoren bedienen mogelijk is om met één stand aan beide beurzen deel te nemen.

Van 't Hof: 'Alle deelsegmenten zullen nog beter vertegenwoordigd zijn, waardoor de bezoekers profiteren van een groter aanbod en meer kruisbestuiving. Wij beogen de complete sector te bedienen in slechts twee dagen tijd.'

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  24° / 12°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 15°
  90 %
 • Donderdag
  20° / 13°
  50 %
Meer weer