Word+ook+vriend+van+de+POV
Nieuws
© Jos Thelosen

Word ook vriend van de POV

Voor sympathisanten van de varkenshouderij is er de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij Vrienden van de POV. Door vriend te worden geven ze aan verbonden te zijn aan dé organisatie die zich hardmaakt voor de varkenshouderij. De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), met de boer aan het roer, streeft naar zoveel mogelijk vrienden.

Een aantal stoppende varkenshouders heeft bij de POV aangegeven graag lid te willen blijven van de producentenorganisatie. Zij willen betrokken blijven bij de ontwikkelingen in hun sector. Ook krijgt de POV verzoeken van erfbetreders en sympathisanten om lid te kunnen worden.

Om op die vragen uit het veld in te spelen, heeft de POV de stichting Vrienden van de POV opgericht. Iedereen die de varkenshouderij een warm hart toedraagt, maar zelf geen varkensbedrijf (meer) heeft, kan zich vanaf vandaag melden als vriend.

Drie vriendenpakketten

Vrienden van de POV kiezen zelf hoe vaak zij op de hoogte willen worden gehouden van de ontwikkelingen in de POV en varkenshouderij. Daartoe hebben ze de keuze uit drie vriendenpakketten:
• Pakket A (50 euro): een vriend ontvangt twee keer per jaar de POV-brochure met een overzicht van de bereikte resultaten;
• Pakket B (100 euro): een vriend ontvangt naast de twee bovengenoemde POV-brochures de wekelijkse e-mailnieuwsbrief van de POV;
• Pakket C (250 euro): een vriend ontvangt naast de bij A aangehaalde POV-brochures en de bij B genoemde POV-e-mailnieuwsbrief Nieuwe Oogst elke week in de brievenbus.

De bijdragen van de Vrienden van de POV worden ingezet voor de sector-pr en de belangenbehartiging voor de varkenshouderij. Aanmelden kan via deze link.

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  20° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  20° / 8°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 14°
  75 %
Meer weer