Cursus+biedt+meer+inzicht
Bedrijf in Beeld
©

Cursus biedt meer inzicht

De werkzaamheden op een varkensbedrijf vragen steeds meer kennis en inzicht van de medewerkers. Dit voorjaar doorliep Pieter Spanjer samen met Renske Kemna en Stef Boer de pilot-cursus Verzorgen van varkens van Zone.college. Docent Susan Huijben heeft samen met haar collega’s de tiendaagse cursus gegeven op het praktijkbedrijf van Els en René Bruns in Saasveld. Daar leerden de cursisten in theorie en praktijk meer over de achtergronden van de werkzaamheden die ze uitvoeren op de varkensbedrijven. “Tijdens de cursus leer je goed het hoe en waarom van de werkzaamheden op een varkensbedrijf”, vindt Pieter. “Het is zeker een aanrader voor mensen die in de varkenshouderij willen gaan werken of er al enige tijd mee bezig zijn en er meer over willen leren.”Tekst: John Lamers
Beeld: Koos Groenewold

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer