AgroConnect
Nieuws Agro-Connect

AgroConnect

Bekijk alle artikelen over onze partner hier!Agro-Connect is op 1 januari 2015 opgericht door Peter van Kerkhof, die een jarenlange ervaring heeft als arbeidsbemiddelaar. Agro-Connect is een uitzend-, detacherings- en payrollbureau in de agrarische sector. Zij helpen zowel werkgevers als werkzoekenden in de land- en tuinbouw, de veeteelt en de groenvoorziening op weg naar hun perfecte match op de arbeidsmarkt.

Agro-Connect vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Alleen op die manier kunnen ze het maatwerk leveren waar ze altijd naar streven. Zoekt u personeel of zoekt u juist werk in de agrarische sector? Ze zorgen er samen voor dat de bedrijven de juiste werknemers in dienst nemen en dat werkzoekenden een mooie en passende baan vinden.

Opleidingsaanbod


Bent u werknemer via Agro-Connect? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Kennissessies door dit te vermelden in de aanmelding.

Bent u relatie van Agro-Connect, kunt u bij Agro-Connect een kortingscode aanvragen voor ledenkorting. Met deze kortingscode heeft u recht op 50% korting op de Kennissessies voor Varkenshouders/bedrijfsleiders en de TOP-sessies voor ondernemers.

Laatste opleidingspartner artikelen


Over Agro-Connect

Agro-Connect is op 1 januari 2015 opgericht door Peter van Kerkhof, die een jarenlange ervaring heeft als arbeidsbemiddelaar. Agro-Connect is een...

Lees verder »


Meer van Agro-Connect

Meer artikelen van Agro-Connect »