AB%2DWerkt+Zuid%2DNederland
Nieuws AB Werkt Zuid Nederland

AB-Werkt Zuid-Nederland

Bekijk alle artikelen over onze partner hier!

AB Werkt helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werk. Zij zijn een coöperatie, wat betekent dat ze niet primair uit zijn op winst. Zij willen simpelweg onze opdrachtgevers én onze werknemers zo goed mogelijk bedienen.

AB Werkt is een coöperatie en heeft gemiddeld dagelijks meer dan 1800 gemotiveerde mensen aan het werk. We hebben vijf vestigingen, drie in Limburg (Horst, Herten-Roermond, Beek), in Brabant (Veghel) en Zeeland (Goes). Het hoofdkantoor staat in Roermond.

AB Werkt levert niet alleen ‘handen aan de ploeg’. Ze zijn een full-service dienstverlener en adviseren werkgevers steeds vaker over hun volledige HRM-beleid. Hierbij maken zij gebruik van de kennis en kunde van onze eigen adviesorganisatie HAER, die is ontstaan door samenwerking van AB Werkt en Arvalis. Daarnaast verzorgen ze cursussen en trainingen. Ook kan AB Werkt desgewenst het volledige juridisch werkgeverschap uit handen nemen door het payrollen van uw medewerkers.

Met de groei in onze dienstverlening kunnen ze onze claim ‘Wij werken voor ú!’ op steeds meer manieren waarmaken.

Opleidingsaanbod


Bent u werknemer via AB-Werkt? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Kennissessies door dit te vermelden in de aanmelding.

Bent u relatie van AB-Werkt, kunt u bij AB-Werkt een kortingscode aanvragen voor ledenkorting. Met deze kortingscode heeft u recht op 50% korting op de Kennissessies voor Varkenshouders/bedrijfsleiders en de TOP-sessies voor ondernemers.

Laatste opleidingspartner artikelen


Over AB Werkt Zuid Nederland

AB Werkt helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werk. Zij zijn een coöperatie, wat betekent dat ze niet primair uit zijn op winst. Zij willen...

Lees verder »


Meer van AB Werkt Zuid Nederland

Meer artikelen van AB Werkt Zuid Nederland »