AB%2DOost
Nieuws AB Oost

AB-Oost

Bekijk alle artikelen over onze partner hier!AB Oost is meer dan alleen een uitzendbureau. AB Oost gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat AB Oost anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons AB Oost.


Opleidingsaanbod


Bent u werknemer via AB-Oost? Dan kunt u gratis deelnemen aan de Kennissessies in Saasveld (Noord) door dit te vermelden in de aanmelding.

Laatste opleidingspartner artikelen


Over AB Oost

AB Oost is meer dan alleen een uitzendbureau. AB Oost gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat AB Oost anders maakt...

Lees verder »