Dutch+Pork+Expo+vervangt+LIV
Nieuws
©

Dutch Pork Expo vervangt LIV

Volgend jaar in april is de eerste Dutch Pork Expo in Venray. Dit nieuwe vakevent komt voort uit de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg en Venray, waar na 20 jaar een einde aan komt. Nu is er ieder jaar een tweedaags nationaal evenement voor de varkenshouder met de focus op de toekomst.

De ambitie is om Dutch Pork Expo te laten uitgroeien tot hét vakevent voor de varkenssector in Noordwest-Europa. Organisator Natascha Halbertsma: "We gaan ons focussen op de toekomst en de sector positief in de schijnwerpers zetten. Nederland is gidsland in agri & food, dat willen we ook zichtbaar maken in de beurskalender met een prachtpodium voor het bedrijfsleven om klantrelaties in Noordwest-Europa te ontmoeten.”

Vijf thema's


Op de Dutch Pork Expo staan actuele thema’s in de varkenshouderij centraal. De vijf kernthema’s zijn: verduurzaming, hightech/innovatie, afzet/verkoop/inkomen, risicomanagement en arbeidsmarkt. Bovendien zijn er innovatiepodia die de bezoekers praktische en toepasbare kennis bieden en die ondernemers ondersteunen in hun toekomstige bedrijfsvoering.

De eerste Dutch Pork Expo is op dinsdag 16 en woensdag 17 april 2019 in Evenementenhal Venray.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
 • Vrijdag
  22° / 14°
  90 %
Meer weer