POV+zoekt+bestuurders
Nieuws
©

POV zoekt bestuurders

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) zoekt nieuwe bestuurders. Op haar website meldt de POV dat ze op zoek is naar 'twee bekwame bestuursleden' voor het Dagelijks Bestuur en een 'voorzitter met visie' voor het Landelijk Bestuur. De profielen van de bestuursleden en de voorzitter staan op de website van de POV uitgebreid beschreven.

De landelijke en internationale dynamiek en de actuele en toekomstige ontwikkelingen in de sector vragen volgens het bericht op de website om een bestuur dat op transparante en verbindende wijze opereert. De POV is de belangenbehartiger die opkomt voor varkenshoudend Nederland en handelt volgens de principes ‘Boer aan het roer’ en ‘Wie betaalt, bepaalt’. Het bestaansrecht van POV ligt in het borgen van een goede toekomst voor de varkenshouder(ij).

Passie


Om de ingezette koers voortvarend te kunnen vervolgen, is de POV voor het Dagelijks Bestuur op zoek naar twee bekwame en betrokken bestuursleden en een voorzitter met visie voor het Landelijk Bestuur, die beschikken over aantoonbare affiniteit met de varkenshouderij en bereid zijn zich met passie voor de belangen van de sector in te zetten.

Van de bestuurders wordt onder andere verwacht dat ze ervaring hebben met het besturen van een vakbond en vereniging en kennis van de actuele (technologische) ontwikkelingen in de (inter-)nationale varkenshouderij. De bestuurders moeten daarbij minimaal een HBO werk- en denkniveau hebben en de Engelse taal beheersen.

Kijk hier voor de volledige profielen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  20 %
 • Zaterdag
  9° / 5°
  60 %
Meer weer