Voedselvisie+WUR+zelf+bekijken
Nieuws
©

Voedselvisie WUR zelf bekijken

Wageningen University & Research (WUR) viert in 2018 haar eeuwfeest. Op 15 september is op het festivalterrein op de Campus van de WUR heel wat te beleven voor jong en oud. Ook is dan een documentaire te zien over wat er op de keukentafel van de toekomst staat.

Toevallig nog ruimte in de agenda om je te laten verrassen door 60 verschillende acts? Of wil je je laten inspireren door het gemêleerde publiek dat naar de festiviteiten ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van WUR komt, ga dan zaterdagmiddag 15 september naar Wageningen. De toegang tot het festival is gratis. Op de verschillende locaties en podia (gelegen langs de weg richting Ede) zijn bijzondere bijdragen uit heel de wereld te bewonderen.

Een van de bijdragen is een documentaire over de toekomst van voedsel, gemaakt door een groep creatieve studenten  Hun documentaire ‘The Future Table’ toont verschillende visies van Wageningen op het ontwerpen van het toekomstige voedselsysteem. De makers van de film geven een korte introductie en zijn beschikbaar voor vragen. Als producent van voedsel is het een uitgelezen kans voor varkenshouders om te zien waar het volgens dat kennisinstituut naar toegaat.

Dat meldt Resource.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer