Internationalisering+op+beursvloer+VIV+Europe
Nieuws
©

Internationalisering op beursvloer VIV Europe

De internationale vakbeurs VIV Europe 2018 trok dit jubileumjaar minder bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht dan vier jaar geleden. De organisatie van de VIV bestaat 40 jaar en mocht dit jaar ruim 18.000 bezoekers verwelkomen. De eerste editie werd in 1978 ook al daar gehouden maar werd toen Vakbeurs Intensieve Veehouderij genoemd.

Tussen 22 en 22 juni kwamen meer dan 18.000 bezoekers naar de VIV Europe 2018. Dat waren bijna 2.000 personen minder dan tijdens de VIV Europe editie 2014. Wel is VIV Europe meer internationaal geworden. De bezoekers waren afkomstig uit 144 verschillende landen. Dat betekent dat er 8 nationaliteiten meer vertegenwoordigd waren dan in 2014. Ten opzichte van VIV Europe 2010 zijn dat fors betere bezoekersaantallen uit verschillende landen. Toen gooide de uitbarsting van een vulkaan op IJsland roet in het eten. Toen kwamen er rond de 10.000 bezoekers uit ‘slechts’ 96 landen naar Nederland.

Ook de internationalisering van de exposanten op Utrechtse beursvloer zet zich door. VIV Europe 2018 herbergde stands van bedrijven en organisaties uit 47 verschillende landen. De exposanten zien het als een prima mogelijkheid om contact te hebben met hun (internationale) klanten op een goed te bereiken locatie. Ook waarderen zij de vriendelijkheid, de goede service en de professionaliteit van de organisatie.

De organisatie, VNU Exhibitions Europe, is al gestart met VIV Europe 2022. Over 4 jaar zal die vakbeurs in de lente van 2022 plaats gaan vinden.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Dinsdag
  20° / 12°
  75 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  10 %
 • Donderdag
  21° / 9°
  60 %
Meer weer