Dagelijks+bestuur+POV+start+gehavend
Nieuws
©

Dagelijks bestuur POV start gehavend

Met ingang van 2018 is de nieuwe POV, bestuur en werkorganisatie operationeel. Maar het 7-koppig dagelijks POV-bestuur heeft al meteen te kampen met tegenslag. Jongeling Paul Wouters ziet af van zijn nieuwe bestuursfunctie.

Wouters heeft andere ideeën over de uitwerking van POV-koers. “Als je zelf een andere visie hebt ten aanzien van de uitwerking, moet je je conclusies trekken.” Wouters heeft zelf besloten om geen deel meer uit te maken van het nieuwe dagelijks bestuur van de POV en die van het dagelijks bestuur van de NVV.

De POV wilde geen reactie of extra informatie geven op het nieuws dat op de POV-site is gemeld.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  30° / 17°
  40 %
 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer