Symposium en open dag

Wilt u uw kennis verrijken over voeding van biologische varkens of over de afzetmarkt en –mogelijkheden van biologisch varkensvlees? Producent van biologische mengvoeders, Reudink organiseert gaat daarop in tijdens een symposium  op 29 september (10.30-12.30 uur).

Die bijeenkomst is meteen te combineren met een kijkje in de keuken bij een biologisch varkenshouder. Op die dag is er namelijk ook een open dag bij de familie Boerrigter in Kerkenveld (13.30 tot 18.00 uur) . Zij hebben een bedrijf met 80 zeugen en 760 vleesvarkens op stro met uitloop naar buiten.

Meer informatie en aanmelden voor deelname aan het symposium met lunch.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer