Persoonlijkheidsanalyse+kado
Blog
©

Persoonlijkheidsanalyse kado

Als winnaar van de Agrafiek Award kreeg ik een DISC persoonlijkheidsanalyse aangeboden van Paulien Hogenkamp. Tijdens die prijsuitreiking op 15 maart bij de LIV 2017 in Venray gaf zij een presentatie over coaching. Ik vond haar erg leuk vertellen; boeiend, gedreven, maar vooral ook nuchter. Toen zij mij nadien een persoonlijkheidsanalyse aanbood, dacht ik: tof, maar wat moet ik daar nu weer mee. Ik vond het eerlijk gezegd doodeng. Ik ben nogal een 'besje'. De confrontatie. Een spiegel voorhouden.

Een paar weken later kreeg ik de uitnodiging van Paulien om eerst de bijbehorende vragenlijst in te vullen. Hierdoor werd mijn nieuwsgierigheid gepikkeld. In korte tijd vulde ik die lijst in. Het aantal vragen viel erg mee. Ik kon mij eigenlijk niet voorstellen dat dit een duidelijk persoonlijk beeld van mijzelf op zou kunnen leveren.

Niet veel later zat de bijdrage Disc. Persoonlijkheidsanalyse in mijn mailbox. Netjes uitgewerkt in 16 pagina's! Dat boekwerkje liet ik maar even wachten. Toen er wel tijd genoeg was ben ik er even voor gaan zitten. Verbazingwekkend hoeveel informatie er uit die vragen en mijn antwoorden gehaald kon worden om een duidelijk profiel van mij te kunnen schetsen. Ik was ook best verrast over de uitkomst van het profiel. Gelukkig kwam Paulien persoonlijk langs om de analyse toe te lichten. Eerlijk gezegd is het best wel leuk om te ontdekken wat je talenten zijn. Ik heb een berg informatie en inzicht gekregen en weet zeker dat ik er best wat aan heb én ga hebben!

Paulien bedankt voor dit geweldige persoonlijke kado!

Sabine Grobbink
Varkenshoudster

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  5 %
 • Zondag
  13° / 9°
  15 %
 • Maandag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer