La+d%C3%A9cima+voor+Beter+Leven
Nieuws
©

La décima voor Beter Leven

Het Beter Leven-keurmerk bestaat een decennium. In tien jaar tijd heeft het keurmerk een flinke groei doorgemaakt en zich gevestigd als dé standaard voor dierenwelzijn. Dat willen Stichting Beter Leven keurmerk (SBLk) en de Dierenbescherming graag vieren. Op 12 oktober vindt daarom het Beter Leven Event plaats. Tijdens deze feestelijke middag blikt de organisatie vooral vooruit. Welke strategie zal de komende jaren uitgerold gaan worden. In verschillende workshops worden verschillende thema’s en uitdagingen waar het keurmerk voor staat belicht. Het Beter Leven Event is niet alleen bestemd voor de deelnemers aan het keurmerk, maar ook met andere betrokkenen.

Ook zal dit jubileumjaar voor de vijfde keer op rij de Beter Leven campagneweek plaats gaan vinden. Aandacht voor het keurmerk is er op de winkelvloer, op Facebook, via spotjes op radio en tv en via excursies naar ‘de boer’. Van 23 tot en met 29 oktober (week 43) zet de Dierenbescherming Beter Leven in de schijnwerpers. Sinds de oprichting krijgen al ruim 100 miljoen dieren werkelijk een beter leven.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zaterdag
  10° / 6°
  95 %
 • Zondag
  11° / 7°
  85 %
 • Maandag
  12° / 9°
  90 %
Meer weer