Nieuwe+cao+algemeen+bindend
Nieuws
©

Nieuwe cao algemeen bindend

Werkgevers in de varkenshouderij vallen onder de nieuwe cao ‘Productiegerichte Dierhouderij’.  Deze cao heeft een looptijd van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2017. De cao is op 27 maart aangemeld bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor algemeen verbindend verklaring (AVV). Naar verwachting is de cao vanaf eind mei algemeen verbindend. De Werkgeverslijn land- en tuinbouw heeft in een Q&A de meest ingrijpende veranderingen op een rijtje gezet onder meer over de loonsverhoging en de toeslag voor het werken op zondag.

Ondernemers die zich afvragen wat de nieuwe cao betekent voor hun bedrijf of die meer willen weten over de nawerking van de oude cao, kunnen met hun vragen terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw. Zij kunnen ook de tien meest gestelde vragen en antwoorden over de nieuwe cao bekijken via de website van de Werkgeverslijn.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer