AOV%2Dverzekeringen+vergelijken
Nieuws
©

AOV-verzekeringen vergelijken

Twaalf procent van de boeren loopt kans voor kortere of langere tijd arbeidsongeschikt te raken. Varkenshouders die een AOV-verzekering willen afsluiten kunnen terecht op een website waar ze een groot aantal verzekeringen kunnen vergelijken, meldt het Verbond van Verzekeraars.

De website BoerenAOV.nl blijkt een initiatief van Uiterwijk Winkel verzekeringen. Volgens deze bemiddelaar blijkt uit een enquête dat 98 procent van de agrariërs denkt dat ze nooit arbeidsongeschikt worden. In werkelijkheid raakt echter 12 procent van de agrariërs voor langere tijd arbeidsongeschikt door ziekte of ongeval. De kans om arbeidsongeschikt te raken is daarmee vele malen groter dan de kans op brand.

Het afsluiten van een AOV om de gevolgen van arbeidsongeschiktheid te verzekeren is dan ook het overwegen waard. De website BoerenAOV.nl vergelijkt daarbij de verzekeringen van 12 grote verzekeraars: Aegon, Allianz, Avéro Achmea, de Amersfoortse, de Goudse, de Zeeuwse, Delta Lloyd, Generali, Klaverblad Verzekeringen, Movir, Reaal en UWV.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer