Abonnement+op+risicoverkleining
Nieuws
©

Abonnement op risicoverkleining

Grotere, complexere varkensbedrijven leveren meer bedrijfsrisico’s op. Grotere risico’s als er iets niet klopt bij een controle, of als afspraken niet worden nagekomen. DLV Advies en Goorts + Coppens Advocaten en Adviseurs lanceren hiertoe Boer & Wet. Via een abonnement kunnen varkenshouders alle risico’s in kaart brengen en aanpakken.

Een jaarabonnement op Boer & Wet kost 695 euro. Voor dit bedrag krijgt de varkenshouder jaarlijks een volledige scan van alle risico’s op zijn bedrijf. Dat zijn bijvoorbeeld risico’s op het onderdeel mestwetgeving, contracten en medewerkers. De varkenshouder krijgt een plan hoe hij die risico’s kan aanpakken en welke verbeterpunten er zijn.

De varkenshouders met een abonnement krijgen online toegang tot checklisten en modeldocumenten, zoals voorbeelden van arbeidscontracten, leveringscontracten en dergelijke. Paul Bens, directeur van DLV Advies, denkt dat de ondernemers van de toekomst op deze wijze hun zaken zullen regelen: “Ik verwacht steeds minder keukentafel adviezen en meer online advisering. Veel checklisten en contracten kun je ook op andere plekken op internet vinden. Voordeel is dat onze modeldocumenten exact zijn toegesneden op de varkensbedrijven. Wij verwerken standaard de laatste wet- en regelgeving er in en zorgen voor juridisch sluitende overeenkomsten. Het regelen van de zaken aan de voorkant voorkomt problemen achteraf.”

De abonneehouders kunnen met vragen over de documenten terecht bij een helpdesk. Is er maatwerk nodig om de contracten aan te passen, of heeft de klant behoefte aan een adviesgesprek, dan zitten de eerste twee adviesuren in de prijs van het abonnement. Varkenshouders die de contracten of afspraken niet zelf willen opstellen, kunnen hulp inschakelen van de advocaten en juristen en van Goorts + Coppens en/of de adviseurs van DLV Advies. Voor de abonnementhouders gaat dit tegen gereduceerd tarief.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer