Proevenplanning+Sterksel+eind+op+weg
Nieuws
©

Proevenplanning Sterksel eind op weg

Met de planning voor de proeven op VIC Sterksel gaat het de goede kant op, manager Theo Duteweerd. “Er komen veel leuke projecten aan, maar er kan en moet nog wel wat bij.”

Met de planning voor de proeven op VIC Sterksel gaat het de goede kant op, manager Theo Duteweerd. “Er komen veel leuke projecten aan, maar er kan en moet nog wel wat bij.”

Vorige week was de aftrap voor het project over het opleiden van de opfokzeug. Een project dat deels vanuit de overheid is gefinancierd en deels door het bedrijfsleven. Een ander project dat deze week start is een project rondom LED-verlichting. Duteweerd noemt het leuke projecten en ziet ook dat het team van VIC Sterksel er weer met veel energie tegen aan gaat. Over de projecten zelf kan en wil hij niet meer kwijt. “Ik ben niet de projectleider, maar de manager van Sterksel."

Naast de proeven met opfokzeugen en verlichting starten ook meerdere projecten voor commerciële bedrijven. Daar zit ook een grote omvangrijke proef tussen. Met de exploitatie van VIC Sterksel gaat het dan ook de goede kant op. Duteweerd: “Al zijn we er nog niet helemaal, er mogen er nog wel wat proeven bij.”

 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer