Sloten+wordt+Trouw+Nutrition
Nieuws
©

Sloten wordt Trouw Nutrition

Met ingang van 1 september 2016 gaat Sloten verder onder de naam Trouw Nutrition. Sloten is producent van onder meer Sprayfo melkproducten en Nuklospray zuivelingrediënten. Al sinds 2006 is Sloten onderdeel van Trouw Nutrition, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve voerconcepten, premixen, nutritionele modellen en diensten voor de diervoedingssector. Deze unieke combinatie verhoogt de productiviteit en ondersteunt de gezondheid van dieren in alle levensfasen. Infrastructuur en systemen van beide bedrijven waren reeds geharmoniseerd. Om de herkenbaarheid internationaal te versterken is nu ook de naam aangepast.

Sinds 1958 is Sloten een begrip in de zuivelsector. Nuklospray zuivelingrediënten zijn algemeen bekend in de biggenvoersector. Sprayfo melkproducten zijn in meer dan 50 landen vertrouwd bij veehouders. Het merk Sprayfo blijft dan ook een belangrijke rol spelen in het assortiment van Trouw Nutrition.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  25° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
Meer weer